Μετακόμιση Συμβουλές – Ξεκινήστε με Σχέδιο

Estimated read time 1 min read

Θα αναλύσουμε συμβουλές μετακόμισης που πρέπει να εκτελέσετε αμέσως μετά

Συμβουλές μετακόμισης #1: Καθαρίστε το νέο σπίτι

Το σπίτι πρέπει να ήταν άδειο για λίγο. Ακόμα κι αν έχετε καταφέρει να το καθαρίσετε λίγες μέρες πριν μετακομίσετε, θα πρέπει να σκουπίζετε και να καθαρίζετε το πάτωμα. Μην το παρακάνετε. Με ένα γρήγορο πέρασμα θα πρέπει να είναι μια χαρά.

Συμβουλές μετακόμισης #2: Αποσυσκευάστε τα κουτιά

Οι μεταφορείς θα αποσυσκευάσουν και θα αναδιατάξουν τα έπιπλα και τα βαριά κουτιά σας. Πρέπει όμως να προσέχετε τις προσωπικές σας τσάντες και κούτες. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να πακετάρετε μια ξεχωριστή τσάντα που να έχει όλα όσα χρειάζεστε για τη νύχτα. Προτού προχωρήσετε βιαστικά, αποσυσκευάστε αυτό το κουτί, ώστε να μην χρειαστεί να περάσετε τη νύχτα σας άβολα. Διαφορετικά ξυπνήστε το πρωί μέσα στο άγχος και ψάξτε σε όλο το νέο σπίτι αναζητώντας αυτό που χρειάζεστε. Όταν ψάξετε για μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα, μιλήστε με τους επαγγελματίες.

Συμβουλές μετακόμισης#3: Ρυθμίστε βοηθητικά προγράμματα

Εάν είναι δυνατόν, ρυθμίστε τις συνδέσεις ρεύματος, νερού, φυσικού αερίου, διαδικτύου και τηλεφώνου πριν μετακομίσετε. Αλλά αν αυτό δεν είναι δυνατό, κάντε το πρώτο πράγμα στη λίστα υποχρεώσεων σας τώρα. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα χρειαστείτε μετά τη μετακόμιση. Όσο πιο γρήγορα αποκτήσετε τις συνδέσεις ρεύματος, νερού, φυσικού αερίου και internet, τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς. Αφού έχετε ψάξει για Μεταφορική εταιρεία που προσφέρει μετακομίσεις στην Αθήνα, ξεκινήστε άμεσα για τα παραπάνω.

Συμβουλές μετακόμισης #4: Τακτοποιήστε τα ρούχα σας

Το να μην τακτοποιείτε τα ρούχα σας στην ντουλάπα θα σας κάνει να ετοιμάζεστε κάθε μέρα δύσκολη. Καλό είναι να μην το καθυστερήσεις. Στην πραγματικότητα, αυτό θα πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα πράγματα στη λίστα υποχρεώσεων σας. Ανάμεσα σε όλο το χάος και άλλα σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε, αυτό μπορεί να μην φαίνεται τόσο σημαντικό. Αλλά πιστέψτε με, μόλις το κάνετε αυτό, όλα τα άλλα θα γίνουν πολύ πιο απλά.

Διαβάστε:  Γιατί να διάλέξετε τα προκάτ γραφεία

Συμβουλές μετακόμισης #5: Αλλάξτε την ταχυδρομική σας διεύθυνση

Έχετε ενημερώσει όλους τους φίλους και τους συγγενείς σας ότι μετακομίζετε; Είναι εντάξει αν δεν είχατε το χρόνο. Είναι επίσης απολύτως εντάξει αν, μέσα σε όλο το χάος, ξεχάσατε να ενημερώσετε κάποιους φίλους ή συγγενείς. Τώρα θα ήταν καλή στιγμή να τους ενημερώσετε. Η κλήση όλων μπορεί να μην είναι πολύ βολική. Θα μπορούσατε να στείλετε ένα email. Ή ακόμα καλύτερα, μοιραστείτε τη νέα σας διεύθυνση στην οικογενειακή ομάδα Whatsapp. Έτσι δεν θα μείνει κανείς απ’ έξω. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας και άλλα στοιχεία στα έγγραφά σας.

Συμβουλές μετακόμισης #6: Γνωρίστε την πόλη σας

Τώρα που μετακομίσατε και εγκαταστήσατε άνετα στο νέο σας σπίτι, ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τη νέα σας πόλη. Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τη νέα σας πόλη να νιώσει σαν το σπίτι σας είναι να γνωρίσετε καλά την πόλη.

Πού θα πάτε για ψώνια; Πού θα πάνε τα παιδιά σου σχολείο; Πώς είναι ο καιρός στη νέα πόλη; Πώς θα ταξιδέψετε στην πόλη; Ο οδηγός της πόλης έχει απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας. Συνεχίζετε να ενημερώνετε τη λίστα τακτικά. Επομένως, εάν η πόλη σας δεν είναι ήδη εκεί, απλώς γράψτε μας και θα την προσθέσουμε. Ψάχνετε να προσλάβετε συσκευαστές και μεταφορείς για μετακόμιση σπιτιού στην Αθήνα; Προσλάβετε μια αξιόπιστη και επαληθευμένη μεταφορική εταιρεία.

Πώς να προσλάβετε επαγγελματίες συσκευαστές και μεταφορείς

Πού θέλετε να μετακομίσετε το σπίτι σας;

1. Μετακομίζετε το σπίτι σας τοπικά εντός της πόλης;

2. Μετακομίζετε το σπίτι σας από μια πόλη σε μια άλλη πόλη της Ελλάδας;

Διαβάστε:  Πως να διακοσμήσω το μπαλκόνι μου - Αναλυτικός Οδηγός

3. Μετακόμιση διεθνώς προς ή από την πόλη;

Βήματα για να επιλέξετε τους καλύτερους συσκευαστές και μεταφορείς

1. Συμπληρώστε τα στοιχεία της μετακόμισης στο σπίτι σας

2. Λάβετε άμεσες εκτιμήσεις από επαληθευμένους συσκευαστές και μεταφορείς από την πόλη σας

3. Συγκρίνετε τις τιμές μετακόμισης. Ελέγξτε τα προφίλ, τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των συσκευαστών και μεταφορέων.

4. Επιλέξτε τους συσκευαστές και τους μεταφορείς που ανταποκρίνονται καλύτερα στον προϋπολογισμό και τις προσδοκίες σας

5. Κάντε κράτηση και παρακολουθήστε τη μετακόμιση σας online

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με αξιόπιστους τοπικούς συσκευαστές και μεταφορείς

1. Γιατί να μετακινηθείτε με άγνωστους, μη επαληθευμένους συσκευαστές και μεταφορείς;

2. Γιατί κινδυνεύετε να βλάψετε ή να χάσετε τα πολύτιμα οικιακά σας αντικείμενα όταν μετακινείστε;

3. Γιατί πρέπει να υπομένετε τις καθυστερήσεις από συσκευαστές και μεταφορείς;

4. Γιατί να επιλέξετε μισή υπηρεσία μετακόμισης όταν μπορείτε να λάβετε τις πλήρεις υπηρεσίες μετακόμισης σε μια καλή εταιρεία;

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours