Δικηγόρος Εργατολόγος Αθήνα (2)

Δικηγόρος Εργατολόγος Αθήνα – Πότε τον χρειάζεστε

author
0 minutes, 0 seconds Read

Το εργατικό δίκαιο ασχολείται με τη σχέση που υπάρχει μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων, καθώς και μεταξύ συναδέλφων. Πρέπει να τηρούνται αρκετοί κανόνες και κανονισμοί για την προώθηση ενός ασφαλούς χώρου εργασίας και την προστασία των εργοδοτών. Εάν υποστείτε άδικη μεταχείριση από τον εργοδότη ή τους συναδέλφους σας, μπορεί να ζητήσετε τις υπηρεσίες δικηγόρου για την απασχόληση. Κατά τη σύναψη συμβάσεων για την προστασία της εταιρείας από αγωγές, ένας εργοδότης μπορεί επίσης να ζητήσει τη βοήθεια ενός επαγγελματία νομικού. Είναι αδύνατο να υπερεκτιμηθεί η σημασία της πρόσληψης δικηγόρου για τους εργαζόμενους. Οι δικηγόροι εργασίας είναι απαραίτητοι για να βοηθήσουν στην επίλυση διαφορών που μπορεί να προκύψουν μεταξύ των εργαζομένων και των εργοδοτών τους. Ομοίως, η σχέση μεταξύ ενός εργοδότη και των εργολάβων με τους οποίους ο εργοδότης έχει συνάψει συμφωνία, σύμβαση ή καθήκον μπορεί να εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία.

Πιθανότατα, είστε ένας υπεύθυνος εργοδότης που προσπαθεί να συμμορφωθεί με τους τοπικούς και εθνικούς νόμους που διέπουν την απασχόληση και τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζονται στα δικαιώματα και τα οφέλη των εργαζομένων σας. Από την άλλη πλευρά, οι κανόνες απασχόλησης μπορεί να προκαλούν σύγχυση, ακόμη και για τις πιο φιλικές προς τους εργαζόμενους επιχειρήσεις. Επιπλέον, η αντιμετώπιση ανησυχιών ή ερευνών από ανεξάρτητους υπαλλήλους μπορεί να είναι δύσκολη, αν δεν μάθετε πλήρως τους κανονισμούς που ισχύουν για κάθε περίπτωση που αντιμετωπίζετε.

ΛΟΓΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ

Βοήθεια σε Δύσκολα Νομικά Θέματα Ένα από τα πλεονεκτήματα της πρόσληψης δικηγόρων εργοδοτών είναι ότι μπορούν να χειριστούν περίπλοκους κανόνες απασχόλησης για λογαριασμό σας, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα. Ως επί το πλείστον, τα καταστατικά απασχόλησης είναι γραμμένα για να είναι δύσκολο να τα διαβάσουν, ειδικά για όσους δεν έχουν εκπαιδευτεί στο νόμο. Μπορεί να ζητήσετε από τις υπηρεσίες ενός δικηγόρου απασχόλησης να μεταφράσει τη νομική ορολογία και να εξηγήσει την εργατική νομοθεσία. Μόλις αποκτήσετε μια βασική κατανόηση του εργατικού δικαίου, θα το προχωρήσετε γρήγορα.

Χειριστείτε όλα τα νομικά θέματα στην αίθουσα του δικαστηρίου Σε αντίθεση με εσάς, οι δικηγόροι εργατολόγοι είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία της δικαστικής αίθουσας. Ως αποτέλεσμα, το πλεονέκτημα της δέσμευσης αυτού του επαγγελματία νομικού είναι ότι θα εκπροσωπηθείτε στο δικαστήριο. Ο δικηγόρος εργατολόγος σας μπορεί να σας συμβουλεύσει για την πιο αποτελεσματική και νομική πορεία δράσης, ανάλογα με τις περιστάσεις.

Η ερηατολόγου αυξάνει επίσης την πιθανότητα επικράτησης σε μια υπόθεση εργατικής διαφοράς.

Τρίτα Μέρη διαπραγματεύονται διακανονισμούς για λογαριασμό σας.

Η πρόσληψη ενός δικηγόρου απασχόλησης για να διαπραγματευτεί εκ μέρους σας μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Ένας εργοδότης και πρώην εργαζόμενοι, ή ακόμα και μεταξύ πρώην εργαζομένων, συνοδεύονται συχνά από πολλά συναισθήματα. Κατά συνέπεια, μπορούν να προσληφθούν δικηγόροι εργασίας για να μεσολαβήσουν και να διαπραγματευτούν εκ μέρους σας, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε δίκαιη αποζημίωση για τα προβλήματά σας. Δεδομένης της πιθανότητας να είστε συναισθηματικοί κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης και να πείτε πράγματα που θα μπορούσαν να βλάψουν την υπόθεσή σας ή να μειώσουν το ποσό του διακανονισμού, είναι προτιμότερο να προσλάβετε έναν δικηγόρο για να σας βοηθήσει.

Τεκμηρίωση της Ανακάλυψης

Οι δικηγόροι σχέσεων εργαζομένων ανακαλύπτουν και εξετάζουν τεράστιες ποσότητες πληροφοριών. Για να βρουν το πιο πολύτιμο και σχετικό υλικό για την περίπτωσή σας, κοσκινίζουν έγγραφα με έμπειρα μάτια. Επίσης, ο εντοπισμός μαρτύρων για μια αγωγή εργασίας μπορεί να είναι δύσκολος, αλλά οι δικηγόροι είναι εκπαιδευμένοι να το κάνουν. Ο δικηγόρος εργασίας σας γνωρίζει καλά τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους σας για να αποφεύγουν να απαντούν σε ερωτήσεις που σχετίζονται με την υπόθεσή σας.

Οι αξιώσεις διάκρισης θα πρέπει να υποβάλλονται το συντομότερο δυνατό. Εάν πιστεύετε ότι έχετε υποστεί διακρίσεις στον τόπο εργασίας σας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο εργατολόγο. Είναι σύνηθες να καταχωρείτε μια καταγγελία εντός 180 ημερών. Ακόμη και αν είναι δυνατό να το καταθέσετε μόνοι σας, συνιστάται να έχετε έναν δικηγόρο εργασίας για να σας βοηθήσει με τη διαδικασία. Όλα θα κατατεθούν με ακρίβεια από τον νομικό πραγματογνώμονα, συμπεριλαμβανομένων των συγκεκριμένων και των σχετικών ισχυρισμών.

Θυμηθείτε ότι ακόμη και το πιο μικρό λάθος μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υπόθεσή σας κατά την υποβολή της καταγγελίας.

Κατάθεση και αντίρρηση αναφορών

Ο δικηγόρος εργατολόγος μπορεί επίσης να πολεμήσει για λογαριασμό σας στο δικαστήριο κατά των προτάσεων που έχουν υποβληθεί εναντίον σας. Αυτό είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα της πρόσληψης δικηγόρων εργασίας. Οι δικηγόροι μπορούν επίσης να υποβάλουν αγωγές για λογαριασμό σας, διασφαλίζοντας ότι η εταιρεία σας προστατεύεται επαρκώς σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στο δικαστήριο, ο δικηγόρος εργασίας σας θα είναι η πρώτη γραμμή άμυνάς σας.

Οι υπηρεσίες ενός δικηγόρου εργατολόγου ποικίλλουν από παροχή συμβουλών έως νομική εκπροσώπηση, αλλά ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας δικηγόρος για εσάς είναι να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη νομιμότητα της περίπλοκης νομοθεσίας, ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην εταιρεία σας στο μέλλον . Ιδανικά, αυτό θα βοηθήσει μια εταιρεία να αποφύγει νομικά προβλήματα. αλλά, εάν προκύψει το απροσδόκητο, είναι καλύτερο να έχετε έναν έμπειρο δικηγόρο εργασίας στο πλευρό σας για να διαχειριστείτε τις πιθανές περιπλοκές μιας καταγγελίας εργαζομένων.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *