Ποια είναι τα πιο όμορφα μέρη στη Κέρκυρα

Estimated read time 1 min read

Η Κέρκυρα είναι μια εξαιρετικά όμορφη νησιωτική πόλη με πολλά όμορφα μέρη να εξερευνήσετε. Ορισμένα από τα πιο όμορφα μέρη στην Κέρκυρα περιλαμβάνουν:

  1. Παλιά Πόλη της Κέρκυρας: Η Παλιά Πόλη της Κέρκυρας είναι ένας από τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς του νησιού. Είναι γνωστή για την όμορφη αρχιτεκτονική της, τα στενά δρομάκια με τις μικρές ταβέρνες, τα καφέ και τα μαγαζιά. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε το Κάστρο της Κέρκυρας, το Παλαιό Φρούριο και την πλατεία Σπιανάδα.
  2. Παντοκράτορας: Το χωριό Παντοκράτορας βρίσκεται σε υψόμετρο 400 μέτρων και προσφέρει εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και την υπαίθρια ομορφιά του νησιού. Είναι γνωστό για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του, τους στενούς δρόμους και την ειδυλλιακή ατμόσφαιρά του.
  3. Παλαιοκαστρίτσα: Η Παλαιοκαστρίτσα είναι μια παραθαλάσσια περιοχή που βρίσκεται στη δυτική ακτή της Κέρκυρας. Είναι γνωστή για τις όμορφες παραλίες της, τα καταγάλανα νερά και τα εντυπωσιακά τοπία. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε το μοναστήρι της Παναγίας Παλαιοκαστρίτσας, που βρίσκεται σε μια γραφική τοποθεσία πάνω σε ένα βράχο.
  4. Αχίλλειο: Το Αχίλλειο είναι ένα γραφικό χωριό στη βόρεια ακτή της Κέρκυρας. Είναι γνωστό για τον παραδοσιακό του χαρακτήρα, τις γραφικές ταβέρνες και τις όμορφες παραλίες του. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, που είναι ένα αξιοθέατο του χωριού.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πιο όμορφα μέρη στην Κέρκυρα. Το νησί έχει πολλές περιοχές και παραλίες που αξίζει να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε την ομορφιά τους.

Η Κέρκυρα είναι γνωστή για τις όμορφες παραλίες και τις κρυστάλλινες θάλασσες της. Ορισμένες από τις καλύτερες παραλίες στην Κέρκυρα περιλαμβάνουν:

  1. Γλυφάδα: Αυτή η παραλία βρίσκεται κοντά στην πόλη της Κέρκυρας και διαθέτει χρυσή αμμουδιά και καταγάλανα νερά. Είναι πολύ οργανωμένη και προσφέρει πολλές ανέσεις. Εκεί πολλοί τουρίστες αναζητούν για Corfu Watersports, όπως και σε κοντινές θάλασσες.
  2. Παλαιοκαστρίτσα: Αυτή η πανέμορφη παραλία βρίσκεται στη δυτική ακτή της Κέρκυρας. Έχει καταγάλανα νερά, πυκνή βλάστηση και εντυπωσιακό τοπίο.
  3. Παραδείσι: Αυτή η παραλία είναι γνωστή για τα καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά της. Είναι ηλιόλουστη και προσφέρει θέα στα ανοιχτά. Τα Boat trips Corfu έχουν τεράστια ζήτηση το καλοκαίρι από τους τουρίστες σε όλες αυτές τις περιοχές.
  4. Παξοί: Αυτή η παραλία βρίσκεται στο βόρειο μέρος της Κέρκυρας και έχει έναν όμορφο αμμουδερό κόλπο με καταγάλανα νερά. Είναι περιτριγυρισμένη από καταπράσινο τοπίο.
  5. Καβοστάσι: Αυτή η παραλία βρίσκεται στη νότια ακτή της Κέρκυρας και είναι γνωστή για τα καταγάλανα και διάφανα νερά της.
Διαβάστε:  Δελφοί και Φαγητό Πάνε μαζί!

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours