Συσκευασία και Κούτες Μετακόμισης – Οδηγός

Estimated read time 1 min read

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη καθώς φτάνετε στην ημερομηνία της μετακόμισής σας και μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε. Με τα χρόνια, μάθαμε πολλές συμβουλές και κόλπα και έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες πρακτικές συμβουλές από τα πληρώματα και τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής για το τι μπορεί να κάνει την ημέρα της μετακόμισης να κυλήσει ομαλά. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να είστε έτοιμοι για τη μετακόμισή σας!

Προσπαθήστε να τα τοποθετήσετε όλα σε ένα σημείο, αν είναι δυνατόν. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέλη του πληρώματος της αγέλης τα γνωρίζουν αυτά. Μην αφαιρείτε τις φωτογραφίες από τους τοίχους – είναι πιο ασφαλές να τις αφήσετε κρεμασμένες στη θέση τους μέχρι να τις συσκευάσουμε. Αφήστε τα πιάτα σας στα ντουλάπια – θα χρησιμοποιήσουμε το τραπέζι και/ή τους πάγκους σας ως επιφάνεια εργασίας συσκευασίας. Βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο πιάτων σας είναι άδειο πριν φτάσουμε. Πολλοί άνθρωποι κάνουν το τελευταίο τους φορτίο κατά τη διάρκεια της ημέρας της συσκευασίας, αλλά αυτό σημαίνει ότι συχνά περιμένουμε να τελειώσουν το πλύσιμο και το στέγνωμα των πιάτων. Αυτό θα πρέπει να είναι προφανές, αλλά το έχουμε δει: όχι βρεγμένα ρούχα, παρακαλώ.

Στα συρτάρια, αφήστε μόνο ρούχα. Αφαιρέστε τυχόν εικόνες, στολίδια και πιθανότητες και άκρες, ώστε να μπορούμε να τα συσκευάσουμε ξεχωριστά. Πάρτε μαζί σας τα κοσμήματα και τα τιμαλφή σας. Αποσυνδέστε τα ηλεκτρονικά σας (εκτός εάν έχουμε συμπεριλάβει υπηρεσία τρίτου για να το κάνει για εσάς) και έχετε τα καλώδια και τα τηλεχειριστήρια σε ένα σημείο. Φέρτε μέσα τυχόν παιχνίδια εξωτερικού χώρου, μαξιλάρια καθίσματος, εργαλεία κ.λπ. Καθαρίστε τα και στεγνώστε τα καλά.

Μετακόμιση Συμβουλές – Ξεκινήστε με Σχέδιο

Για όταν οι μεταφορείς φορτώνουν τα κουτιά, τα έπιπλα και τα οικιακά σας είδη Ενημερώστε τους γείτονές σας ότι ένα κινούμενο φορτηγό μπορεί να πιάνει χώρο στο δρόμο έξω από το σπίτι σας κατά τη διάρκεια της ημέρας ή των ημερών που είμαστε εκεί για να φορτώσουμε τα πράγματά σας. Εάν υπάρχουν αντικείμενα που δεν θέλετε να μεταφερθούν (όπως τις βαλίτσες που έχετε ετοιμάσει για το δικό σας ταξίδι ή αντικείμενα που χαρίζετε), τοποθετήστε τα σε ένα δωμάτιο, κλείστε την πόρτα και βάλτε μια σημείωση. Η τοποθέτησή τους στη μπανιέρα στο μπάνιο είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να διασφαλίσουμε ότι το πλήρωμά μας δεν θα τα φορτώσει κατά λάθος στο φορτηγό.

Διαβάστε:  Μεταφορές Μετακομίσεις Περιστέρι

Εάν η μεταφορά τους σε ένα δωμάτιο δεν είναι πρακτική, τότε σε κάθε αντικείμενο, βάλτε μια κολλητική σημείωση με έντονα χρώματα. Βεβαιωθείτε ότι κάθε μέλος του πληρώματος γνωρίζει οποιαδήποτε μέθοδο χρησιμοποιείτε. Σε περίπτωση που θέλετε ενοικίαση φορτηγού ρωτήστε περισσότερες πληροφορίες.

Οδηγίες για ευκολότερη διαδικασία

Καθαρίστε τους εξωτερικούς διαδρόμους σας από χιόνι, λάσπη, βρωμιά, παιχνίδια, στολίδια γκαζόν κ.λπ. Δώστε μας τουλάχιστον 4 πόδια πλάτους για να περπατήσουμε. Αδειάστε τους σκουπιδοτενεκέδες σας. Εάν έχετε αντικείμενα σε χώρους ανίχνευσης / σοφίτες / δοκούς, παρακαλούμε να τα φέρετε ανοιχτά για να τα αποκτήσουμε εύκολα. Βεβαιωθείτε ότι τα εξωτερικά σας αντικείμενα είναι καθαρά και προσβάσιμα. Το χειμώνα, προσέξτε ότι κάποια πράγματα μπορεί να παγώσουν στο έδαφος. Είστε υπεύθυνοι να τους ξεκολλήσετε. Έχετε κατοικίδια; Μην τα αφήσετε να είναι κάτω από τα πόδια ενώ τα πληρώματά μας βρίσκονται στο χώρο.

Έχεις μικρά παιδιά; Επίσης, δεν μπορούν να είναι κάτω από τα πόδια ενώ εργαζόμαστε. Και σημειώστε ότι η ασφάλειά μας δεν επιτρέπει σε αυτούς (ή εσείς, για το θέμα) να βρίσκονται στο κινούμενο βαν, είτε στην καμπίνα είτε στον χώρο φόρτωσης. Λόγω των κανονισμών των αυτοκινητοδρόμων, δεν επιτρέπεται να μεταφέρουμε εύφλεκτα ή διαβρωτικά αντικείμενα και υλικά. Εάν ανακαλυφθούν στην αποστολή, ακυρώνεται όλη η ασφάλιση. Αφαιρέστε τα από τυχόν συσκευασμένα κουτιά ή κάδους που θέλετε να πάρουν οι επαγγελματίες. Σε πολλές μεταφορές με μικρό φορτηγό η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το παραδεκτό ενός συγκεκριμένου αντικειμένου, ρωτήστε τον σύμβουλο μετακίνησης ή τον αρχηγό του πληρώματος την ημέρα φόρτωσης. Έχετε ελέγξει ότι όλα τα χαλαρά αντικείμενα είναι από το πάτωμα; Ειδικά κάτω από κρεβάτια, σε ντουλάπες κ.λπ. Εάν συσκευάσατε τα δικά σας κουτιά, είναι όλα γεμάτα από πάνω (δηλαδή 102% γεμάτα) και σφραγισμένα με ταινία, πάνω και κάτω; Υπήρχαν αντικείμενα που ο σύμβουλος μετακόμισης σας έδωσε εντολή να προετοιμάσετε μόνοι σας;

Διαβάστε:  Γιατί να διάλέξετε τα προκάτ γραφεία

Παραδείγματα: ο καταψύκτης έχει αποψυχθεί, οι συσκευές αποσυνδέονται με τα μπουλόνια αποστολής, ο εξοπλισμός γυμναστικής έχει καταρρεύσει, το τραμπολίνο έχει αποσυναρμολογηθεί, οι καθρέφτες που τοποθετούνται στο συρτάρι αφαιρούνται, τα ογκώδη έπιπλα αποσυναρμολογούνται; Εάν δεν είστε ξεκάθαροι σε κάτι τέτοιο, μιλήστε με τον σύμβουλο μετακόμισης πριν από την ημερομηνία σας.

Εάν λαμβάνετε νέο αριθμό τηλεφώνου ή/και διεύθυνση email, το έχει ο μεταφορέας; Στο τέλος της φόρτωσης, αναμένουμε να είστε διαθέσιμοι για να περπατήσετε στην ιδιοκτησία με το πλήρωμά μας για να βεβαιωθείτε ότι έχουν γίνει όλα όσα χρειάζονται. Δεν μπορούμε να φέρουμε ευθύνη για προβλήματα που προκαλούνται σε περίπτωση παράλειψης αυτής της επιθεώρησης.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours